Регистрацията за Маратон София 2015 вече е отворена

София Маратон

На 4 октомври 2015 година в София ще се проведе 32-рото издание на столичния маратон, който традиционно стартира пред стадион „Васил Левски” на кръстовището на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и ул. „Гурко”.

От началото на този месец вече е възможна регистрацията чрез официалния сайт на маратона за всяка от четирите категории (3, 8, 20 и 42 км) като е възможно заплащане онлайн чрез системата на Борика или на място при получаване на стартовия номер. Ако се запишете до 31 май цените са 6 лева за 8 км, 10 лв за 20 и 30 лв за 42.195 км, като в последствие ще бъдат повишени. Повече за условията за участие можете да прочетете в официалния сайт.

Състезателите в дисциплините 8.4 км, 20 км и 42.195 км получават стартов номер с електронен чип за измерване на времето за пробяганото разстояние. Медицинска помощ. Освежителни и подкрепителни пунктове с гъби за освежаване, вода и изотонични напитки. На финала – плодове, вода и топли напитки. Гардероб за съхранение на дрехите. Възпоменателен подарък от организатора. Всички завършили дистанциите 20 км и 42.195 км ще получат медали.

Състезателите в маратонската дистанция е необходимо да носят предсъстезателен медицински преглед и ЕКГ, извършен до 3 /три/ дни преди датата на състезанието, както и документ за самоличност.

Участниците на 8.4 км и 20 км. – трябва да представят само предсъстезателен медицински преглед. За участниците в масовата дистанция не е необходим предсъстезателен медицински преглед.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.